Mors dag blomster

Til mors dag er blomster en god gave at komme med. Det behøver ikke være det eneste, du kommer med, det kan sagtens være i supplement til noget andet – chokolade, et fint hårspænde, en plakat eller noget helt andet. Tjek udvalget af blomster nederst på siden, og bestil din mors dag buket online.

Den anden søndag i maj er det mors dag. Der har været lidt røre omkring både dato og formål. Men i dag er det altså anden søndag i maj, og det er den dag, hvor vi hylder den kvinde, der har født os. Eller i nogle tilfælde den kvinde, der har opfostret og opdraget os. Og selvfølgelig kan det da ikke gøres uden blomster – eller i hvert fald en eller anden form for mors dag gave.

Sig tillykke på mors dag med blomster

Du kender garanteret udtrykket ’sig det med blomster’. Og hvad kan vel bedre signalere kærlighed og taknemmelighed over for din mor end en blomst eller en buket afskårne blomster? Det skulle da lige være, hvis der også var nogle lækre, flot indpakkede, fyldte chokolader med. Og måske en flaske bobler.

Tilbringer i dagen sammen, så kan I jo dele. Det bliver med garanti en dag, I vil huske længe. For hvad er vel en bedre gave end at bruge tid på hinanden? Og det er jo heldigvis en søndag, så der er stor chance for, at I begge har fri og har tid til at nyde hinandens selskab.

Send blomster til din mor på mors dag - Se udvalget her og bestil online!

Hvis du kender din mors yndlingsblomster – og det gør du garanteret – og de kan fås i maj, så designer du selvfølgelig en mors dag buket selv.

Gør det nemt for dig selv. Tjek udvalget af mors dag blomster herunder, og bestil online. Og kan du ikke være til stede, kan du ovenikøbet for dem sendt direkte til din mor.

Viser 5 ud af 5 resultater
Hortensia og chokolade
Hortensia og chokolade
Pris 275.00 DKK.
Pink orkide i skjuler
Pink orkide i skjuler
Pris 300.00 DKK.
Mors farverige blomsterdrøm er perfekt til Mors dag.
Mors farverige blomsterdrøm er perfekt…
Pris 375.00 DKK.
Hvidvin pyntet
Hvidvin pyntet
Pris 450.00 DKK.
Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.
Mors dag buket med mousserende vin og…
Pris 795.00 DKK.