Sunde mors dag gaver: 3 unikke idéer

Mors dag er den perfekte dag ud af årets 364 øvrige dage til at vise taknemmelighed og påskønnelse for verdens bedste mor. Hun skal selvfølgelig forkæles. Og måske er din mor også stor fortaler for den sunde livsstil, eller måske er hun i gang med at implementere en sund livsstil.

Uanset baggrunden kan sunde mors dag gaver være en perfekt gave til hende som har alt. Nedenfor giver vi bud på tre unikke og sunde mors dag gaver, som hun med garanti vil sætte pris på: badevægt med kropsanalyse, rygstøtte og aktivitetsure.

1. Intelligente badevægte med kropsanalyse holder øje med vægttabet

Måske er din mor i gang med et vægttab, eller måske vil hun bare holde øje med den løbende udvikling af kropsvægten? Uagtet hendes ønsker, er en intelligent badevægt den perfekte gave til mors dag. Mange af de intelligente badevægte i dag kan forbindes til internettet og via den dertilhørende app, hvor man kan holde øje med vægtudviklingen, fedtprocenten og muskelmassen med de smarte grafer.

Nogle intelligente badevægte måler sågar luften og temperaturen i soveværelset, så man kan se, om man får luftet nok ud i soveværelset til en ordentlig søvn. Andre badevægte giver mulighed for at registrere flere ’brugere’ af badevægten, hvormed den registrerer personers karakteristika og således kan give en individuel graf til op til 4 personer. Det giver mulighed for, at flere i familien – udover din mor – får glæde af badevægten. Man skal forvente at bruge lidt mere end 1.000 DKK for en god badevægt.

2. Rygstøtten giver den perfekte holdning på blot 2 uger

En anden gave i sundhedens tegn er en såkaldt rygstøtte. Hvis din mor døjer med rygsmerte eller blot dårlig kropsholdning, kan dette være den perfekte gave. Kort sagt er en rygstøtte udstyr, som man spænder fast på overkroppen udenpå undertrøjen med det formål at få en bedre kropsholdning. Ved at stimulere de underaktive muskler, spænder støtten således ikke overkroppen i en fast position, den stimulerer i højere grad musklerne til en bedre holdning, så man med tiden – selv når man ikke bruger udstyret – får en bedre holdning.

Visse af disse produkter er sågar bevist at virke og er registreret som medicinsk udstyr af FDA og i EU. Man kan således forvente en garanti om bedre kropsholdning. Rygstøtten koster ikke mere end et par hundrede kroner, så man slipper for at bryde budgettet med en sådan gave. Læs mere om dem på Rygstotte.dk.

3. Aktivitetsure holder øje med motionen og søvnkvaliteten

Et sidste bud på en god og sund mors dag gave er aktivitetsure. De seneste par år er aktivitetsurene blevet mere og mere sofistikerede, hvor de i sin tid kun kunne registrere antal skridt til at de i dag måler puls, søvnkvalitet og om du optager nok væske i løbet af dagen. Aktivitetsure er den perfekte gave til moren, der altid er på farten, og de behøver heller ikke koste mere end et par hundrede kroner.

Find flere gode ideer til den perfekte mors dags gave lige her.