Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Glæd din mor med en lækker ansigtsmaske med creme

Findes der nogen bedre end mor? Nej vel! Alligevel glemmer vi ofte at fortælle lige præcis mor, at vi værdsætter hende. Derfor er mors dag en god påmindelse og en fantastisk mulighed for at sende hende en tanke.

Men faktisk kan det være svært at finde ud af, hvad man skal give hende i morsdagsgave. Måske er du træt af altid at komme slæbende med en buket blomster og ønsker for én gangs skyld at finde på noget nyt og anderledes, som vil få smilet frem på din mors læber.

Er det tilfældet, giver vi dig her et godt bud på, hvad du skal købe til din mor i morsdagsgave i år. Læs med her, og glæd din mor.

Giv din mor en blød og lækker hud i morsdagsgave

Efter en lang og grå vinter, begynder kulden at sætte sine spor i huden. Det gælder for alle, men særligt, hvis man er lidt oppe i årene. Derfor findes der ikke noget bedre for den vintertrætte hud end et skud vitaminer og fugt fra en lækker ansigtsmaske eller creme.

Derfor foreslår vi, at det netop er, hvad du giver din mor i morsdagsgave – en ansigtsmaske med creme, der giver din mor en blød og lækker hud, så hun er klar til foråret og sommeren.

Et bud på sådan en creme er Cossy A-Vitamin Night Face mask, som særligt beskytter huden mod:

  • Rynker og aldringstegn
  • UV-skader
  • Dehydrering
  • Og urenheder som bumser og akne

Cremen indeholder lækre vegetabilske olier og A-vitamin, som plejer og styrker huden.

Er ansigtsmasken nem at anvende?

Her må vi bare svare ja. Ansigtsmasken fungerer som en natcreme, som man smører på i et tynd lag efter at have renset huden for dagens smuds. Herefter skal man bare lade den sidde natten over og lade masken arbejde.

Vil man have det fulde udbytte ud af cremen, er det vigtigt, at man ikke tager den på en morgen, inden man skal ud i solen. Solen nedbryder nemlig A-vitamin, og dermed har masken ingen effekt. 

Skal du overraske din mor med denne dejlige ansigtsmaske med creme, kan du læse mere hos shop.cosmos-co.eu.

Psst… faktisk kan du slå to fluer med et smæk. Denne ansigtsmaske med creme er udviklet til både mænd og kvinder, så når fars dag nærmer sig, kan du faktisk også give den til ham. Både mænd og kvinder har godt af at give ansigtet et skud vitaminer og lidt fugt, så deres ansigter holder sig smukke i mange år endnu.