Find gaven til Mors Dag hos Frk. Himmelblå

Mødre er noget særligt og din egen er helt sikkert endnu mere unik. Sådan kan det i hvert fald føles – og når man taler om Mors Dag, er det netop følelserne der kommer i spil. Især hos landets mødre, som for de flestes vedkommende går en smule forventningsfulde rundt og venter spændt på, om der mon dukker noget op fra børnene.

Det er ikke altid selve gaven, der er vigtigst, når det kommer til Mors Dag. Ofte er det lige så meget tanken, der blev tænkt: ”Min mor har fortjent en gave”. En gave for alle de søvnløse nætter, da man var lille. En gave for alle de gange, hun har stået frossen på sidelinjen til en lilleputfodboldkamp. En gave for alle madpakkerne, de vaskede sokker og de trøstende ord, når tårerne har strømmet.

Det gør dog ikke noget, tanken er efterfulgt af en skøn gave og vil du gerne give din mor noget ekstra luksuriøst i år, får du her 3 forslag til den ultimative Mors Dags gave.

Lala Berlin tørklæde

De fleste modebevidste kvinder kender det smukke mønster på et Lala Berlin tørklæde og sukker samtidig dybt, når de ser et. Og det er helt forståeligt – et tørklæde fra Lala Berlin er nemlig ren luksus. Det er fremstillet af 100% cashmere uld og er ultrablødt og luner vidunderligt. Derfor kan det også både bruges som tørklæde på en kold vinterdag og sjal på en kølig sommeraften.

Luksus fra Mulberry

Går din mor og drømmer om en luksustaske fra et af de kendte brands, men har hun aldrig villet ofre så mange penge på sig selv? Så er det måske på tide, du og dine søskende får hjulpet hende på vej.

En af de typer luksustasker, der falder i de flestes smil er Mulberry, som med sit både unikke og stilfulde udtryk passer til alle lejligheder og alle kvinder. En Mulberry taske er samtidig en gave for livet, hvis der bliver passet godt på den. Særligt modellerne Mulberry Darley og Mulberry Antony fås i small-udgaver som ikke koster en formue, men de vil med garanti vække både overraskelse og glæde, hvis din mor er modebevidst.

Diamanter

”Diamonds are a girls best friend” sang Marilyn Monroe og diamanter kan også blive din mors bedste ven! Vælger du såkaldte ombytningssmykker, kan du år for år gøre diamanternes karat en smule større og dermed forære hende den diamant, der er penge til nu – og efterfølgende opgradere, når der er mulighed for det.

På den måde får din mor både en gave nu og endnu en gave senere. Og hvilken mor vil ikke både elske at få sine første diamanter nu og nogle endnu større igen om nogle år?

Du finder ombytningssmykker hos de fleste guldsmede i både guld og sølv og til de fleste pengepunge.