8 idéer til hjemmelavede gavekort du kan give på mors dag

Om du mangler en last-minute løsning eller blot ønsker at forære noget mere personligt, så er et hjemmelavet gavekort altid et sikkert hit. Det kan gives år efter år og stadig være en succes – så længe du er opfindsom nok.

Du kan finde gavekort skabelon her og selv designe dit helt unikke. Nedenunder er også en liste med idéer til det perfekte hjemmelavede gavekort.

1. Spa og wellness

Er der noget mødre elsker, så er det selvforkælelse og velvære som afstresning i en travl hverdag. Der findes efterhånden mange valgmuligheder indenfor denne kategori og det kan sagtens lade sig gøre at finde noget til en rimelig pris. Gavekortet kan være alt fra en ansigtsbehandling til et helt spaophold, kun du sætter grænserne.

2. Yndlingsbog eller magasin

Har din mor altid det nyeste nummer af ALT for damerne liggende, eller har hun en bogserie, hun er helt opslugt af? Et hjemmelavet gavekort til én eller flere valgfri bøger/magasiner vil uden tvivl falde i god jord.

3. Storbyferie

Hvem sagde yndlingsbarn nummer 1? Selvom det lyder eksklusivt, så behøver en storbyferie langt fra at koste en formue. Man kan ofte være heldig at finde overraskende billige flybilletter til flere europæiske storbyer. I kortet kan du selv komme med nogle forslag som f.eks. London, Prag eller Berlin.

4. Klippekort til massage

Massage er en sikker vinder til enhver mors hjerte. Lav evt. et klippekort på 5 eller 10 gange af 30 minutter, som kan indløses efter behov. Tilmed er det en god mulighed for kvalitetstid sammen.

5. Træningsforløb

En idé som den aktive mor (eller moren som ønsker at være mere aktiv) vil sætte stor pris på. Det kan være svært selv at få inkorporeret gode og sunde vaner i dagligdagen. Et træningsforløb kan derfor være en god igangsætter, og er ofte både lærerigt og overraskende sjovt – især hvis I følges.

6. Fotosession

En lidt anderledes gave, som I alle vil sætte pris på. Tag dine søskende under armen og giv jeres mor et gavekort til et professionelt fotostudie, hvor I kan få taget årtiets familiefoto. Det er en rigtig personlig gave, som naturligvis skal hænges op derhjemme og vil give meget fremtidig glæde.

7. Shopping tur

Dette er det klassiske mor-datter hit. Inviter din mor med til en hel dags shopping i en by efter eget valg og frokost, som selvfølgelig er på din regning.

8. Koncert eller teaterstykke

Det kan ofte være svært at købe teater- eller koncertbilletter i gave, da man skal være sikker på modtagerens præferencer og ledige datoer. Med et hjemmelavet gavekort giver du selv din mor mulighed for at vælge hvad, hvor og hvornår, hun kunne tænke sig.

Find flere ideer til gaven til mors dag lige her.